Wat is het verschil tussen een achterzetraam en een voorzetraam?

Wat is het verschil tussen een achterzetraam en een voorzetraam?

Wanneer jij nooit hebt geweten wat het verschil is tussen een achterzetraam en een voorzetraam ben je op de juiste plek. In dit artikel wordt er uitgelegd wat het verschil tussen de beide ramen is. Bezoek website voor meer informatie. 

Het verschil tussen een achterzetraam en een voorzetraam

Het verschil is erg simpel uit te leggen. Een achterzetraam wordt aan de binnenkant van een kozijn geplaatst, terwijl een voorzetraam juist aan de buitenkant wordt geplaatst. Vanuit je woning kijk je tegen het achterzetraam aan en bij voorzetraam kijk je vanuit je woning tegen een origineel raam aan met daarachter het voorzetraam. Een achterzetraam is gebruiksvriendelijker, omdat je deze kunt bedienen. Zo kun je deze ventileren en is het mogelijk om de ruimte tussen het originele raam en het achterzetraam schoon te maken. Het voorzetraam zit vast bevestigd tegen het kozijn. Wanneer er sprake is van condens en je wilt dit schoonmaken moet het voorzetraam losgeschroefd worden. 

Kunststof kozijnen van DHK

Nu je het verschil tussen achterzetramen en voorzetramen weet is het tijd om te kijken naar de kozijnen. Er zijn allerlei soorten kozijnen beschikbaar op de markt. Daarom is het handig om de verschillen van de kozijnen te kennen. Er zijn kunststof kozijnen van DHK. Deze kozijnen beschikken over de volgende eigenschappen: ze zijn onderhoudsarm, erg duurzaam, hoeven niet overgeschilderd te worden, geluidsisolerend en zorgen voor een optimale isolatie. Een houten kozijn oogt erg natuurlijk. Je kunt hout het makkelijkst van kleur veranderen en is redelijk makkelijk te repareren wanneer nodig. Daarbij komt wel dat je het regelmatig moet laten schilderen en dat hout meer onderhoud nodig heeft door de aantasting van vocht. Daarnaast heb je ook sterke stalen kozijnen en de moderne uitstraling van aluminium. Beide zijn onderhoudsarm.

DHK heeft zich gespecialiseerd in kunststof

Op de website van DHK kun je alles vinden over kunststof kozijnen, maar ook over kunststof deuren, voordeuren, schuifpuien en tuindeuren. Zij hebben zich gefocust op het materiaal kunststof. Zij beschikken over producten met bepaalde vaste maten, alleen kunnen zij zelf ook maatwerk maken. Er is informatie te lezen over de kunststof producten en over de montage daarvan. Zo kun je zelf beslissen of je een doe het zelver wilt zijn of dat je ervoor kiest om één persoon of bedrijf in te huren. Daarnaast geven ze ook advies wanneer je zelf vragen hebt over bijvoorbeeld achterzetramen, voorzetramen en kozijnen.

Reacties zijn gesloten.