Tal van mogelijkheden bij raamdecoratie

Tal van mogelijkheden bij raamdecoratie

Met raamdecoratie brengt u zoveel meer sfeer in uw woning. Het is niet alleen bedoeld om inkijk van nieuwsgierige passanten te weren maar het zorgt er ook voor dat geluid veel meer gedempt wordt. Zoek wat past bij uw interieurstijl en het is een prachtige toevoeging aan het geheel. U kunt kiezen uit vele mogelijkheden. De meest gebruikte raamdecoratie zijn overgordijnen. Erg prettig in een slaapruimte om de kamer zo donker mogelijk te maken, helemaal wanneer u kiest voor verduisterende gordijnen. Daardoor slaapt u net wat lekkerder en wordt u ’s ochtends uitgerust wakker. Voor slaapkamers worden tegenwoordig ook vaak shutters gebruikt als raamdecoratie. Deze kent u vast wel uit landen met een warm klimaat. Zij zorgen ervoor dat een ruimte koel blijft en zijn in diverse standen in te stellen.

Raamdecoratie kopen in Veenendaal

Wanneer u op zoek bent naar een groot scala aan raamdecoratie in Veenendaal tegen zeer betaalbare prijzen bent u bij Woninginrichting Van Kooten aan het juiste adres. Stap er eens binnen en verbaas u over de vele mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. De allernieuwste trends en de mooiste stoffen vindt u bij hen terug in het assortiment. U wordt voorzien van deskundig advies onder het genot van een kopje koffie of thee. Wilt u liever advies op maat bij u thuis? Ook dat is bij Van Kooten mogelijk. Alle raamdecoratie wordt vooraf vakkundig ingemeten en indien gewenst ook voor u bevestigd.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in iedere ruimte van een woning toe te passen als raamdecoratie. In de keuken en in de woonkamer zorgen ze voor een intieme sfeer wanneer ze gesloten zijn. Overdag kunt u ze helemaal omhoog doen of half open, net wat u wilt. Er zijn verschillende stofsoorten waar u uit kunt kiezen. Met patroon of zonder, licht doorschijnend of verduisterend. Ook voor dakramen en draai-kiepramen zijn rolgordijnen een grote uitkomst. Maar in slaapkamers zullen ze ook zeker niet misstaan. Op de kinderkamer met een leuke decoratie zodat uw kleintje ook wat te bekijken heeft wanneer het zijn slaapje uitheeft. Werkt u tegenwoordig thuis? Dan is een rolgordijn een fraaie toevoeging voor uw thuiswerkkantoor.

Reacties zijn gesloten.