Hottub kopen

Hottub kopen

Heerlijk in de avond lekker buiten in je eigen hottub wie wil dat nou niet! Voor de mensen wiens huis te klein is voor een badkuip, die gewoon net even wat extra’s willen toevoegen aan hun tuin of mensen die het fijn vinden om in de buitenlucht in een warm bad te kunnen gaan.
Er zijn veel reden te bedenken waarom iemand een hottub zou willen hebben.
Je kunt hem zo heet opstoken als je zelf wil alleen is het verkrijgen van de juiste temperatuur wel even wat oefenen in tegenstelling tot de jacuzzi die je in kan stellen op een bepaald aantal graden.
De hottub kent verschillende varianten zo heb je ze in meerdere maten zoals bijvoorbeeld de badkuip of de traditionele ronde vorm die ook weer in allerlei groottes te verkrijgen is bescheiden badje van 1.20 doorsnee of gaan we voor de enorme 2.10 diameter het kan allemaal.

Stoken van de hottub doe je met hout wat door de slimme, handige stoker makkelijk en goed koop te verkrijgen is door (kleine) bomen voor andere mensen om te zagen in ruil voor het hout.
Leg dit hout wel minimaal een jaar te drogen onder een overkapping of een schuurtje want anders brand het niet goed en zal de rook ontwikkeling groot zijn ook omdat het hout zal gaan schimmelen.

Wil je graag onderhoudsvrij zijn dan kun je het beste kiezen voor de hottub met kunststof kuip. Kies je voor de volledig houten versie dan is het beitsen van de buitenkant/ bovenrand essentieel voor het goed houden van je badje.
Let op dat je de binnenkant van de tub niet gaat verven als je dit doet kan het namelijk zijn dat hij niet meer waterdicht is. Het hout zet namelijk uit door het opnemen van vocht dus als je de binnenkant behandelt met een beits maak je hierdoor het hout waterdicht en zullen er kieren blijven waar het water door kan ontsnappen.

Reacties zijn gesloten.