Portugese laurier 180 cm kopen

Portugese laurier 180 cm kopen

Een Portugese laurier van 180 cm kent vele voordelen. Omdat deze heester al een mooie hoogte heeft hebt u direct een dichte en hoge beplanting in uw tuin staan. De Portugese laurier 180 centimeter is uitermate geschikt om als haag aan te planten. Ook tijdens de herfst en winter hoeft u niet bang te zijn dat de Portugese laurier zijn blad verliest waardoor u alsnog inkijk op uw tuin hebt. Deze prachtige plant is namelijk winterhard en blijft het gehele jaar door mooie groen. De Portugese laurier heeft fraai ogende middel- tot donkergroene bladeren. Deze zijn wat dikker dan ander blad en voelt een beetje leerachtig aan.

Portugese laurier 180 cm kopen

Bij diverse bedrijven zijn Portugese laurier 180 cm planten te koop. Om verzekerd te zijn van kwaliteit die ook nog eens zeer betaalbaar is wordt de enige echte Portugese laurier kwekerij in Lunteren van harte aanbevolen. Gezien de diverse positieve klantenreviews zijn mensen heel tevreden over dit bedrijf. Ook wanneer u elders woont kunt u bij deze kwekerij Portugese laurier van 180 cm bestellen. Ze bieden namelijk een online besteloptie aan. Omdat de heester uit de eigen kwekerij komt en er geen tussenpersonen worden ingeschakeld hebt u de Portugese laurier 180 centimeter snel in huis. Voorzien van een beschermende, plantvriendelijke verpakking waardoor het transport geen enkel probleem vormt. En omdat het rechtstreeks uit de eigen kwekerij komt kunnen ze de prijs van een Portugese laurier heel laag houden. Liever een ander formaat? Ook daarvoor bent u bij deze kwekerij aan het juiste adres.

Hoeveel Portugese laurier van 180 centimeter per strekkende meter?

Wanneer u een Portugese laurier met een hoogte van 180 cm als haag aan wilt planten moet u gemiddeld rekenen op zo’n 2,5 plant per strekkende meter. Dat betekent dat u met een klein aantal heel snel een meterslange haag kunt creëren. Mooi als erfafscheiding met de buren of om storende bebouwing aan uw zicht te onttrekken. De Portugese laurier van 180 centimeter groeit gemiddeld zo’n 20 tot 35 centimeter per jaar. Jaarlijks snoeien aan het einde van de zomer houdt het in topconditie en zorgt ervoor dat zich er weer mooi, nieuw blad ontwikkelt aan de Portugese laurier.

Reacties zijn gesloten.